2nd ASIA International Conference

ASIA Mediterranean network and Universiti Teknologi Malaysia aims to bring all respective stakeholders, including practitioners, educators, and professionals on one platform from all over the globe to share the latest developments and transfer the academic and tacit knowledge to make the society more sustainable and knowledgeable. ASIA Mediterranean network has conducted the following conferences successfully:

• ASIA International Conferences (AIC 2015), UTM, KL Campus, Kuala Lumpur, Malaysia.
  • 2nd AFAP International Conference on Entrepreneurship and Business Management (AICEBM 2015).

In the same vein, it extends the experience curve and looking ahead, proactively to conduct AIC 2016 this year in Malaysia. AISA is organizing the 2nd ASIA International Conference (AIC 2016) on 10-11 December 2016 at UTM, KL Campus Kuala Lumpur. Students, academics and practitioners are invited to submit their articles and have them published in Scopus-indexed journals. The conference mainly focus on four broad areas. The themes of the conference are as follows:

Global Developments in Humanities, Education and Civilization

Future of Marketing and Management

Advances in Managing Operations and Sustainability

Emerging Issues in Economics and Finance

More detail: http://asiamediterranean.org/